Rólunk

Rólunk

Rólunk röviden

 • A Vill-Technik Energy Kft. a magas minőség, biztonság és az innováció melletti elkötelezettségének köszönheti, hogy 2009. augusztusi alapítása óta – Farkas Bálint egyéni vállalkozásából – egy dinamikusan fejlődő társasággá nőtte ki magát. 

 • Cégünk tevékenysége kezdetben családi házak, ipari létesítmények, áruházak helyszíni erősáramú villamos kivitelezésére irányult.

 • Napjainkban fő profilunk Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi üzlethálózatának villamos karbantartása, ellenőrzése, elektronikus rendszereinek építése.

 • Szolgáltatás-palettánk bővítésére nagy hangsúlyt fektetünk, az egyre fokozódó megrendelői kihívásoknak eleget téve áramfejlesztő bérlés komplex szolgáltatásunk már az ország egész területén igénybe vehető.

 • Áramszolgáltatóval évek óta szerződésben állunk, vállaljuk napelemes rendszer terveztetését, engedélyeztetését, kivitelezését, továbbá villamos hálózat kiépítését, átalakítását, bővítését teljeskörű ügyintézéssel. 

 • Fejlődő csapatunk tagjai között akkreditált szakemberek, szakvizsgával rendelkező kollégák találhatók, akik magas szintű szakmai felkészültséggel, gyakorlati tapasztalataikkal segítik cégünk közvetlen- és távlati céljainak, küldetésének elérését. 

 • Kreatív és elkötelezett belső munkatársainkkal egy olyan szervezett közösséget alkotunk, akikkel gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni a partnereink igénye mellett a külső környezet változásaira is, így képesek vagyunk nehéz helyzetekre is kihívásként tekinteni és ezáltal fejlődni.

 • Számunkra fontos és kiemelt helyen szerepel partnereink elégedettsége, ezért a legjobb hozzáadott értéket szeretnénk képviselni a piacon.

 • Kiemelt helyen kezeljük a munkatársak folyamatos szakmai továbbképzését, annak érdekében, hogy Megbízóinkat az aktuális piaci helyzetnek megfelelően tudjuk tájékoztatni, kiszolgálni.

 • Sikerünk alapköve a kiterjedt szakértelmünk mellett a gyors és megbízható szolgáltatásnyújtás.

 • Bizakodva nézünk a jövőre, a jelenben tanúsított optimista magatartásunk lehetővé teszi a jövő kreatív alakítását és büszkén tekintünk vissza több éves pályafutásunkra.

Küldetésünk

1

Magas minőség

Alapvető küldetésünk, hogy a Vill-Technik Energy Kft. magas színvonalú, versenyképes, a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatásokkal érje el egyéni és vállalati ügyfeleinek megelégedését, különös figyelmet fordítva a magas színvonalra. Célunk, hogy olyan beszállítókkal működjünk együtt, akik értékálló termékekkel látják el vállalkozásunkat, s így partnereinket is. 

2

Értékek

Legfontosabb célunk, hogy ügyfeleink, partnereink elégedettségét kivívjuk annak biztosításával, hogy szolgáltatásaink kivitelezésekor a lehető legmagasabb szinten teljesítjük az elvárásokat, és maradéktalanul elvégezzük a ránk bízott feladatokat. 

Megoldásokban gondolkodunk, tudásunk, az innovációra való képességünk lehetővé teszi a piaci változásokra való gyors és rugalmas reagálást. 

Partnerkapcsolat és megbízhatóság: bizalmon alapuló kapcsolatok kiépítésére törekszünk ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal, és partnereinkkel. 

Munkatársaink az értékeink, kollégáink kreativitása és motiválása, a fejlődése fontos ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el.

3

Jövőkép

A Vill-Technik Energy Kft. meghatározó célja, hogy hosszú távú, tartós kapcsolaton keresztül, partnerei, megbízói valódi szükségleteit megfelelő, egyszerű, gyors megoldással teljes mértékben kielégítse, miáltal meghatározó piaci részesedést ér el, így nyereségesen, kiegyensúlyozott anyagi és szellemi fejlődésben, partnerei és munkatársai megelégedettségére tevékenykedik. Arra törekszünk, hogy a magyarországi villamosipari piac megbízható és megbecsült partnereként tekintsenek ránk.

Telephelyünk és gépparkunk