Rólunk

Rólunk

Rólunk röviden

 • A Vill-Technik Energy Kft. a magas minőség, biztonság és az innováció melletti elkötelezettségének köszönheti, hogy 2009. augusztusi alapítása óta – Farkas Bálint egyéni vállalkozásából – egy dinamikusan fejlődő társasággá nőtte ki magát. 

 • Cégünk tevékenysége kezdetben családi házak, ipari létesítmények, áruházak helyszíni erősáramú villamos kivitelezésére irányult.

 • Napjainkban fő profilunk Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi üzlethálózatának villamos karbantartása, ellenőrzése, elektronikus rendszereinek építése.

 • Szolgáltatás-palettánk bővítésére nagy hangsúlyt fektetünk, az egyre fokozódó megrendelői kihívásoknak eleget téve áramfejlesztő bérlés komplex szolgáltatásunk már az ország egész területén igénybe vehető.

 • Áramszolgáltatóval évek óta szerződésben állunk, vállaljuk napelemes rendszer terveztetését, engedélyeztetését, kivitelezését, továbbá villamos hálózat kiépítését, átalakítását, bővítését teljeskörű ügyintézéssel. 

 • Fejlődő csapatunk tagjai között akkreditált szakemberek, szakvizsgával rendelkező kollégák találhatók, akik magas szintű szakmai felkészültséggel, gyakorlati tapasztalataikkal segítik cégünk közvetlen- és távlati céljainak, küldetésének elérését. 

 • Kreatív és elkötelezett belső munkatársainkkal egy olyan szervezett közösséget alkotunk, akikkel gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni a partnereink igénye mellett a külső környezet változásaira is, így képesek vagyunk nehéz helyzetekre is kihívásként tekinteni és ezáltal fejlődni.

 • Számunkra fontos és kiemelt helyen szerepel partnereink elégedettsége, ezért a legjobb hozzáadott értéket szeretnénk képviselni a piacon.

 • Kiemelt helyen kezeljük a munkatársak folyamatos szakmai továbbképzését, annak érdekében, hogy Megbízóinkat az aktuális piaci helyzetnek megfelelően tudjuk tájékoztatni, kiszolgálni.

 • Sikerünk alapköve a kiterjedt szakértelmünk mellett a gyors és megbízható szolgáltatásnyújtás.

 • Bizakodva nézünk a jövőre, a jelenben tanúsított optimista magatartásunk lehetővé teszi a jövő kreatív alakítását és büszkén tekintünk vissza több éves pályafutásunkra.

Küldetésünk

1

Magas minőség

Alapvető küldetésünk, hogy a Vill-Technik Energy Kft. magas színvonalú, versenyképes, a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatásokkal érje el egyéni és vállalati ügyfeleinek megelégedését, különös figyelmet fordítva a magas színvonalra. Célunk, hogy olyan beszállítókkal működjünk együtt, akik értékálló termékekkel látják el vállalkozásunkat, s így partnereinket is. 

2

Értékek

Legfontosabb célunk, hogy ügyfeleink, partnereink elégedettségét kivívjuk annak biztosításával, hogy szolgáltatásaink kivitelezésekor a lehető legmagasabb szinten teljesítjük az elvárásokat, és maradéktalanul elvégezzük a ránk bízott feladatokat. 

Megoldásokban gondolkodunk, tudásunk, az innovációra való képességünk lehetővé teszi a piaci változásokra való gyors és rugalmas reagálást. 

Partnerkapcsolat és megbízhatóság: bizalmon alapuló kapcsolatok kiépítésére törekszünk ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal, és partnereinkkel. 

Munkatársaink az értékeink, kollégáink kreativitása és motiválása, a fejlődése fontos ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el.

3

Jövőkép

A Vill-Technik Energy Kft. meghatározó célja, hogy hosszú távú, tartós kapcsolaton keresztül, partnerei, megbízói valódi szükségleteit megfelelő, egyszerű, gyors megoldással teljes mértékben kielégítse, miáltal meghatározó piaci részesedést ér el, így nyereségesen, kiegyensúlyozott anyagi és szellemi fejlődésben, partnerei és munkatársai megelégedettségére tevékenykedik. Arra törekszünk, hogy a magyarországi villamosipari piac megbízható és megbecsült partnereként tekintsenek ránk.

BÜSZKESÉGEINK

Tanúsítvány AA

2019 óta vagyunk birtokában a Dun&Bradstreet AA tanúsítványának és azóta is minden évben jogosultak vagyunk rá. Ez a minősítés, magas hitelképességet, üzleti stabilitást és a magyar piac elitjéhez való tartozást jelöli, mellyel Magyarországon a pénzügyileg legstabilabb vállalkozások közé tartozunk.

Védjegy – 2024

Szokták mondani a kölcsönös bizalom a jó kapcsolat alapja.
Már második éve sikeres pályázattal veszünk részt a Védjegyprogramban, ami számunkra hitet és biztos meggyőződést nyújt a saját elvárásainkban, hogy egy olyan minőségi üzleti közösség tagjai lehetünk, akik hasonlóan tisztességesen működnek.
Nem mellesleg az ezáltal nyújtott marketing lehetőségek ismertséget és elérhetőséget biztosítanak az üzleti és lakossági érdeklődőknek egyaránt.  Tekintsen bele a 2024-es védjegy kiadványba, 111. oldalán megtalál minket.  

Védjegy – 2023

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2015-ben indította el az önkéntes kamarai tagok számára a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” Védjegy Programot. A védjegyet pályázat formájában elnyertük a 2023-as évre, ezzel is növeltük vállalkozásunk ismertségét.
A védjegy egyik célja, hogy a vállalkozások folyamatosan fejlődjenek, amit nem más bizonyít mint az itt kialakult partneri kapcsolat, ami nélkül nem jöhetett volna létre honlapunk megújulása, online szoftver céges folyamatok és a napi működéshez szükséges feladatkezelő bevezetése. Ezúton is köszönjük a KTS Online Kft megkeresését, csapatának segítőkész munkáját.

Halászléfőző

Büszke tulajdonosai vagyunk véneki Halászléfőző verseny vándorserlegének (2022-2023). Vének Község Önkormányzata által szervezett jó hangulatú eseményen kollégákkal és barátokkal Fázispontyok csapatnévvel veszünk részt. Itt mindenki bele rakja a bográcsba a “magáét”, hol egy kis fűszert, hol csak egy kis bátorítást, ami eddig sikerre vitt minket.

1,1MV aggregátor érkezése

Folyamatosan biztosítunk dízel áramfejlesztőket váratlan és előre bejelentett áramszünet esetén. Nyugat-Dunántúlon a legnagyobb gépparkkal rendelkezünk a szolgáltatói területen. 2023 júliustól már 1,1MW-ig szolgáltatunk az ipari szegmensben.


Telephelyavató

Telephelyünk és gépparkunk

Így indultunk